Szálláshely regisztráció, egyszerűen!


Leírás a regisztráció menetéhez

Szálláshelyét könnyen és egyszerűen regisztrálhatja! .A regisztráció menetének kialakításánál törekedtünk a jó átláthatóságra. Így nincs is szükség semmilyen felhasználói fiók létrehozására sem. Emiatt gyorsan és egyszerűen, csak pár űrlap könnyű kitöltésével regisztrálhatja szállását, vagy szállásait, melyről azonnal visszaigazolást is küldünk önnek. Ha elakadna, ügyfélszolgálatunk az elérhetőségeink egyikén szívesen áll rendelkezésére.


Első lépések:

  1. Laptopon, asztali számítógépen:
    A felső menüsávból “Hirdetési csomagjaink” menüpont fölé visszük az egeret, majd ha ide kattintunk egy új oldalra érkezve a különböző hirdetési csomagjaink részletes leírását olvashatjuk el.
  2. Okos eszközökön:
    A menüre koppintva a “Hirdetési csomagjaink” menüpont mellett egy lefelé mutató kis nyilacska látható. Erre a kis nyílra kattintva válik láthatóvá a többi lehetőség.

Ingyenes csomag:

Ezt a fajta regisztrációt azért hoztuk létre, hogy mindenkinek legyen lehetősége kötetlenül és kötelezettségektől mentesen, teljesen ingyenesen hirdetnie szállását. A regisztráló neve, e-mail címe és telefonszáma megadás után akár üzenetét is megírhatja nekünk. Miután elfogadta az általános szerződési feltételeinket és a “Küldés” gombra kattintott egy új ablak nyílik meg, mely jelzi a regisztráció sikerességét. Itt még nincs vége a folyamatnak. Ezen az új oldalon kell megadni a szálláshely paramétereit, leírását, árait és a hirdetési csomagjának megfelelően maximum 7 db képet feltölteni,amivel szeretné szállását oldalunkon hirdetni.

Ezt egyszerűen a fájlfeltöltési ablakra egérrel “Drag and drop” – fogd és vidd – ráhúzva az összes képet azonnal megteheti, vagy akár hagyományos módon böngészve az eszközéről csatolhatja. 

Ha egy adott szálláson, házon belül több külön lakást is regisztrálna, akkor a “Szálláshely adatait bekérő űrlapunk” kitöltése után a “Küldés” gombra kattintva újra megnyílik ez az oldal és addig tud megadni újabb és újabb különböző szállás adatokat és képeket, ameddig az összes külön apartmanjáról minden adatot át nem küld részünkre.


Előfizetéses regisztrációk:

Jelenleg egy fajta előfizetéses csomagot készítettünk a piaci igényeknek. Csomagunk segíti a szállást kereső vendégeknek a gyorsabb szálláshely elérést, mivel az előfizetéses rendszerünkbe regisztrálók telefonszámát, e-mail címét – akár videó felvételeit – is elérhetővé tesszük az oldalon a szállást keresők részére. Illetve profi fotókat készítünk, mellyel több foglalás érhető el szálláshelyén. Ezek mellett díjmentes tanácsadással látjuk el a költséghatékony üzemeltetéssel kapcsolatban. A különböző csomagok összehasonlítását ide kattintva tudja megnézni. A következő pár sorban pedig nézzük meg, hogy miben tud többet egyik csomagunk a másiknál!


1. *Fotós csomag:
A regisztráció folyamata ugyan az, mint az előző csomagunknak. Ebben a csomagunkban viszont már 30 db képpel is hirdetheti szálláshelyeit. Ezeket a képeket már mi készítjük el önnek profi fényképezőgéppel melynek utómunkáit is vállaljuk, hogy valóban szép és egyedi képekkel tudja hirdetni kiadó szállását. A széles látószögű objektívval felszerelt tükörreflexes fényképezőgép tűéles és részletgazdag fotókat biztosít.

Az elkészült és ezek után utómunkával megszépített – de valóságnak így is 100%-ban megfelelő – képeket átadjuk a szállás tulajdonosa részére, hogy azokat szabadon felhasználhassa, akár a saját honlapján is! Egy ingatlan fotózása profi fényképész által akár közel 100.000 Ft-ba is kerülhet, de mi ennek a töredékért vállaljuk a fotók elkészítését úgy, hogy ezen díjon belül még szállását meg is hirdetjük oldalunkon. Ennek a csomagunknak egyik különlegessége még abban rejlik, hogy a regisztrációs díjhoz képest az éves megújítása csak a töredékébe kerül!


Tippünk, hogy válassza a Médium regisztrációnkat saját képei használatával

*Tipp: Ha a Fotós csomagot választja, lehetőséget adunk saját fotóinak használatára is! Máshol oldalakon is hirdetheti szálláshelyét az általunk készített képekkel.


Egyéb információk:

Miután elküldte bármelyik fenti regisztrációs igényét cégünk felé, átirányítjuk egy a szállásai adatait bekérő űrlapra, amelyet egyszerűen pár kattintással kitöltheti az. Ezzel párhuzamban nézze meg az e-mail postafiókját, mivel kapni fog egy válaszlevelet tőlünk, ahol visszaigazoljuk regisztrációját.

Az üresen hagyott mezők ellenére az űrlapot minden további gond nélkül továbbítani tudja a központi e-mail címünkre.

A előfizetéses szolgáltatásokat a teljes regisztrációs díj számlánkra való megfizetése után kezdjük el teljesíteni.

A helyszíni fotózás és videózás elkészítését a díj beérkezése után, előre egyeztetett időpontban, időjárás és a háza nyaraltatásnak való felkészítési állapotának függvényében teljesítjük.

Szálláshelye adatainak módosítását kizárólag írásos, azaz e-mail formájában tudjuk elfogadni. Telefonon bediktált, bemondott adatok módosításáért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni. Az adatok változtatását – ügyfélszolgálati időnket is figyelembe véve – 2-4 órán belül elvégezzük.

Ügyfélszolgálati időn kívül, hétvégén és ünnepnapokon ez az ügyintézés akár 24-48 órát is igénybe vehet. Megértésüket köszönjük!


Összehasonlítás