Elindult Facebook oldalunk is!

A BalatonON Szállás weboldalunk indulása előtt sokat töprengtünk melyik közösségi médiánál regisztráljunk. Azzal tisztában voltunk, hogy a mai világ elengedhetetlen napi rutinjai közé tartozik – főleg az okostelefonok hatalmas térnyerése miatt – a közösségi médiák napi akár többszöri látogatása is. Ez szerintünk rendben is van, mivel rohanó világunkban ezek a médiumok gyorsan, hatékonyan és könnyen rendelkezésre állnak embereknek és így hasznos információkat lehet rajtuk elérni.

Mielőtt eldöntöttük, hogy melyik közösségi oldalon regisztrálunk, a következőket tartottuk szem előtt. Az oldalunk megjelenésével fő célunk a Balaton és környezetének a bemutatása úgy, hogy egy építő közösséget is létrehozzunk mellette. Reményeink szerint ez a közösség egymást támogatva közös célul tűzi ki: a Balaton jó hírnevének a továbbvitelét. Mindezek mellette a kikapcsolódást és nyaralást is segítjük szálláshelyek reklámfelületeinek értékesítésével, mivel az oldal működéséhez elengedhetetlen az anyagi ráfordítás is. Viszont ezeket a szolgáltatásainkat a piaci árakhoz képest jóval kedvezőbben kínáljuk, és mellette akár ingyenes regisztráció keretein belül is hirdetjük a balatoni nyaralókat.

Miért a Facebook?

A döntésünk okai a következőek:

– Idősebb korosztály is könnyedén használja
– Viszonylag könnyű egy aktív közösséget létrehozni és hozzá csatlakozni.
– Gyorsan lehet vele különböző videókat, képeket és fontos információkat megosztani.
– A csoport résztvevői kötetlenül és egyszerűen tudnak egymással kommunikálni, tapasztalatokat megosztani.

Ha ön is szívesen csatlakozna a Balatont szerető követőink folyamatosan növekvő táborához, kérem kattintson ide és lájkolja, illetve kövesse a BalatonON Szállás Facebook oldalát!

Üdvözlettel: BalatonON Szállás csapata

Kedvező hirdetési csomagjaink ide kattintva érhetőek el.

Összehasonlítás